PANDUAN PEMILIHAN TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT

Anamarza
1

Tahu tak bahawa bukan semua tudung yang dijahit adalah sama?

Apa yang membezakan antara tudung adalah ‘potongan‘ dan ‘materiel‘ yang digunakan. Dua perkara ini adalah sangat penting untuk dilihat kerana ianya membawa kepada keSELESAan kepada Si pemakai.
Tudung sekolah adalah antara tudung yang akan dipakai lama dan hampir setiap hari, jadi pemilihan tudung yang selesa adalah sangat penting. Ini akan membantu seorang murid itu untuk menumpukan perhatian penuh di dalam bilik darjah.

*POTONGAN*
Potongan atau cutting (dalam bahasa orang putih) merupakan antara faktor yang membuatkan sesuatu tudung itu Istimewa.

Kalau nak diikutkan ramai orang boleh jahit tudung, namun TAK SEMUA nya mampu menghasilkan Potongan yang Selesa.KENAPA TUDUNG SEKOLAH BERBEZA HARGA WALAUPUN MATERIELNYA SAMA?
.
Ada yang bertanya, walaupun Tudung Sekolah materiel Lycra, namun kenapa harganya berbeza?

Sebenarnya, Lycra terdiri dari pelbagai jenis dan kualiti. Ada yang berat 280g, 320g, ada yang 400g. Ada jenis kain yang lembut dan ada jenis kain yang NAMPAK LEMBUT akan tetapi apabila dipakai ianya terasa PANAS dan tidak menyerap peluh.

Majoriti ibu-ibu lebih mementingkan tudung yang SELESA DIPAKAI oleh Si Comel kesayangan mereka berbanding TUDUNG MURAH yang PANAS apabila dipakai lama.

Dengan perbezaan hanya RM3-4 sahaja untuk tudung lycra lembut, ibu-ibu yang sayangkan anak mereka sanggup korbankan sedikit wang untuk mendapatkan tudung yang lebih selesa dipakai, tambahan lagi ianya DIPAKAI SETIAP HARI.

♥ INGIN MENCUBA TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT ISTIMEWA ? ♥

1. MUDAH Dibasuh - Awning Lembut.
2. Material Lycra LEMBUT - Diimport.
3. SELESA dipakai - Potongan Khas.

Post a Comment

1Comments

Post a Comment