Baju Sekolah lengan biasa atau getah

Anamarza
0

KEISTIMEWAAN SET BAJU SEKOLAH TUDUNGSICOMEL1. Poket Baju Sekolah dijahit beserta Zip Sorok yang mampu mengelakkan wang Si Comel keciciran. Zip Sorok dipilih kerana ianya kelihatan lebih kemas berbanding Zip Biasa. Ini juga boleh mengelakkan poket terkoyak disebabkan tersangkut di bucu meja (^_^)2. Poket lebih dalam dari biasa bagi membolehkan barangan di dalam poket Si Comel tidak tercicir jika terlupa dizipkan.3. Menggunakan materiel Koshibo yang lebih berkualiti berbanding kain kapas biasa dan mudah digosok. Materiel Koshibo kelihatan lebih kemas.4. Materiel Putih Kebiruan yang mampu membuatkan baju Si Comel kelihatan sentiasa bersih.5. Lipatan kain dijahit terus agar mudah digosok.6. Pergelangan tangan dijahit dengan 2 pilihan iaitu dijahit getah(sesuai untuk sekolah agama) dan tidak dijahit getah (untuk sekolah kebangsaan biasa).7. Jahitan tepi diperkemaskan dengan 2 kali jahitan di beberapa bahagian yang kritikal. Sesuai untuk Si Comel yang lasak (^_^).SAIZSila semak ukuran (Inci) untuk setiap sais yang kami hasilkan. Cadangan umur yang kami cadangkan adalah cadangan sahaja mengikut saiz biasa kanak-kanak.Namun, untuk memastikan keselesaan Si Comel, kami sarankan rakan-rakan untuk mengukur dahulu pada Si Comel anda sebelum membuat tempahan.

PANDUAN MENGUKUR SAIZUntuk memastikan Si Comel puan SELESA dengan set baju sekolah yang kita hasilkan, 2 ukuran yang penting untuk puan ukur adalah:1. Panjang bahu

2. Panjang tanganUntuk Labuh, tiada masalah kerana sekiranya panjang kita boleh potong mengikut kesesuaian nanti (^_^).*Ukuran mungkin tidak tepat 100% pada badan Si Comel puan kerana ukuran kita adalah ukuran umum kanak-kanak. Sekiranya terlebih/kurang dalam +/- 1 inchi adalah perkara biasa. Eloknya lebih sedikit sebab budak akan membesar (^_^).

Sais bertindih – sebagai contoh, sekiranya Si Comel puan bersais biasa rakan sebaya berusia 8 tahun, in shaa Allah size SS sesuai. Namun jika puan rasa, beliau besar sedikit, in shaa Allah puan boleh cuba sais S. Namun kita sangat sarankan puan mengukur dahulu agar mendapat saiz yang lebih ideal.Tidak perlu risau, jika tidak sesuai boleh ditukar, yang penting Si Comel SELESA (^_^).Berikut model kita berusia 7 tahun menggayakan saiz baju size SS untuk rujukan puan.MATERIELDihasilkan dari materiel Koshibo Lembut - Picaso Gred AAA yang tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis bagi memastikan keselesaan Si Comel.


RM39.90 - RM45.90
  • (Lengan Bergetah) BS-04

  • (Lengan Biasa) BS-02
  • Biru Pengawas


  • SS

  • S    (+RM1.80)

  • M   (+RM3.00)

  • L    (+RM6.00)

  • XL (+RM6.00)

         


Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)