7 bahagian tubuh isteri yang suami suka

Anamarza
1
Sekadar info untuk kita belajar menghargai dan membelai bahagian tubuh badan kita yang lain. Umum tahu lelaki mudah terpikat pada kecantikan wajah dan juga lekuk/bentuk keseluruhan  tubuh  seorang wanita. Sebab tu  perempuan mudah gabra bila muka mula ditumbuhi jerawat, bintik hitam atau kelihatan kusam dan tak bermaya. Bila badan mula naik perempuan akan sibuk mengawal makan untuk mendapatkan berat yang diingini.Menurut Medialove.allwomenstalk.com, selain rupa wajah, terdapat  7 bahagian tubuh wanita yang boleh membuat pasangan kita berasa hangat, ghairah dan bangga dengan kita. Bahagian yang dimaksudkan  iaitu Kulit (yang lembut), Perut, Belakang Tubuh dan Belakang Leher , Lengan , punggung , Betis dan Tulang selangka (Bahu).

Nak tahu betul ke tidak korang risik la suami korang sendiri eik, lain orang lain citarasanya dan mungkin jugak boleh berubah mengikut masa dan situasi. Eh jap, korang ngan pasangan korang terbuka tak bab-bab ni, pernah tanya pasangan korang tak soalan maut berkaitan "tang mana suami korang paling suka?".

Okey la, apa pun jawapan korang pe kata kita baca kenapa  7 bahagian tersebut dikatakan menjadi pilihan lelaki:

1. Kulit Lembut
Lelaki cinta dengan kulit lembut pasangannya. Fikirkan tentang hal ini, kulit lelaki biasanya kasar sehingga mereka sepertinya mahu merasakan sesuatu yang lembut di sekitar mereka ketika berpelukan.

2. Perut
Percaya atau tidak, salah satu bahagian yang disukai kaum lelaki dari tubuh pasangannya adalah bahagian perut. Ramai wanita berusaha melakukan pelbagai cara untuk menghilangkan lemak perut supaya perut mereka kelihatan lembut dan mungil. Fakta membuktikan laki-laki benar-benar cinta akan perut wanitanya yang lembut kerana perut itu memiliki kemampuan untuk membawa anak mereka nantinya.

3. Belakang Tubuh dan Belakang Leher
Lelaki suka saat mencium pasangannya di bahagian belakang dan leher serta benar-benar merasa cinta untuk menyentuh di wilayah tersebut. Bahagian belakang leher adalah seksi dan unik dari tubuh wanita.

4. Lengan
Laki-laki suka tentang kekuatan lengan pasangannya tetapi dari sisi lain mereka mahu lengan pasangannya kelihatan begitu lembut.

5. Punggung
Itu fakta yang sudah diketahui umum bahawa lelaki mencintai punggung pasangannya. Punggung adalah bahagian tubuh wanita yang terlihat seksi.

6. Betis
Semua orang cinta kaki, namun secara khusus mereka mencintai betis. Lelaki begitu prihatin melihat bagaimana pasangannya berjalan, meskipun kekasihnya tidak memiliki kaki jenjang bak model Kris Jenner.

7. Tulang Selangka [bahu]
Akhirnya, bahagian terakhir tubuh wanita yang mungkin tanpa disedari begitu dicintai para pria ialah tulang selangka, tulang yang membentuk bahu dan menghubungkan lengan atas pada batang tubuh. Hal itu kerana bahagian tubuh yang terlihat sedikit misterius dan sangat indah apabila dipakaikan baju atau gaun apapun. Mereka mudah teringin untuk menciumnya, serta benar-benar dapat menarik semua perhatian!

Sumber : Orang muo

Post a Comment

1Comments

  1. Namun..itu semua hanya pembuka selera kepada keNikmatAn yg PALING ENAK itu..menyusuri lubangnya.

    ReplyDelete
Post a Comment