Tips Penjagaan Bayi : Do and Don't

Anamarza
10
Dek kerana hari ni hari entry Wordless Wednesday, so untuk tips penjagaan bayi : Do and Don't ni korang layan gambar je la eik














Tags

Post a Comment

10Comments

  1. aku senyum jelah walaupun dah byk kali aku tgk picture ni...heheh

    ReplyDelete
  2. bab korek lubang hidung tu..
    zalim betul la..
    kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  3. walaupun x de ape² ana tulis. tapi tgk gambar pun dah leh tersenyum sendiri.

    ana..tq taw dtg kat blog kina bagi semangat dan doa pada kina. syg kat ana!!!

    ReplyDelete
  4. x tahan yg test susu panas ke tak tu :-)

    ReplyDelete
  5. ahaha..dasat2..aja anak exercise nak jadi bodybuider..kik3 :P

    ReplyDelete
Post a Comment