Perilaku berdasarkan penggunaan bantal

Anamarza
0
Tahukah anda watak kita dapat dikenali melalui cara kita menggunakan bantal sewaktu tidur? Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan..

1)Memeluk Bantal
Mereka yg suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni.Mereka mempunyai penghargaan yg tinggi terhadap lukisan,muzik dan satera.Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik.Kadangkala ada yg boleh membaca peristiwa yg akan berlaku melalui mimpi.Mrk juga sgt prihatin terhadap kesusilaan.

2)Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan.Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping.Mrk jarang membuat keputusan semdiri,sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3)Tidur Dengan Satu Bantal
Mrk bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya.Mrk juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4)Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mrk mempunyai sifat kurang baik.Mrk jarang bergaul dgn org ramai,malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkkan mrk cenderung bersifat egois.Mrk juga gemar menempuh jalan pintas utk mencapai cita2.Mrk tdk suka berusaha.

5)Tidur tanpa Bantal
Mrk memiliki sifat percaya diri yg sangat tinggi.Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membw kepada sifat ego.

Anda dikategori yg mana?

Post a Comment

0Comments

Post a Comment (0)